Dagens låt



Bomb the bass - Don't make me wait


En riktig höjdarlåt från 1988 av producenten Tim Simenon.


Dupont och Spark! - Klubb Mirage 090403



Det var EBM-kväll på klubb Mirage i Borås. Vi tog bussen från Göteborg och tankade några folkisar på vägen. Väl framme i Borås klev vi in i värmen på Trägår'n där Klubb Mirage huserar.

Nere i baren spelades det gamla godingar som gick bra ihop med dom billig öl som snabbt slank ner i törstiga strupar. Massor av kända ansikten och vi hann hälsa på killarna i Spark! innan det var dags för dem att förbereda showen.


Spark! inledde kvällens uppträdanden och gjorde bra ifrån sig trots att det inte var så många som orkat ta sig till Borås denna afton. Vi bjöds på massor av nytt material från skivan som ska släppas inom en snar framtid. Glassbilen är en kanonlåt och kan kanske få samma kultstatus som Kropps Vad ska du ha på dig ikväll från förra sommaren. Tummen ner för klen volym i ljudanläggningen. Fåniga decibelregler som gör att röjet inte riktigt infinner sig.


Dupont var en ny scenbekantskap för mig. Märktes att de hade bra scenvana och de gjorde sitt bästa trots att det var ännu färre människor i lokalen när de spelade. Svettigt och röjigt set där låtar som Casino, Motel lovers och den nya Run for protection blev favoriter.

Vi hade en jätte trevlig kväll i Borås och en stor eloge till arrangörerna som vågar satsa på lite mindre kända band. Skam på synthpubliken som inte sluter upp. Kul att träffa er som var där.

Dagens låt



Jesus Christ Superstar


Glad PÅSK!