Picknickfestivalen

Avlutade nationaldagen med att bege mig till Apslätten (hur har den fått detta konstiga namn???) för ett besök på Picknickfestivalen. En mysfestival och manifestation mot rasism.

Tyvärr anlände jag ganska sent och missade många band. När jag anlände spelade Äkta kärlek och spred sin softa reggae från scenen utan att riktigt tända puliken som mest satt och softade i gräset. Lika illa gick det för bandet Napoleon som ändå gjorde en ansats att få folk på fötter igen.

Det var ändå mysigt att sitta på gräset och se alla ekologiska ungdomar som satt och rökte vattenpipa eller som satt och vaggade i takt med musiken.

Strax före tio började det händ saker. Allt fler samlades framför den lilla scenen inför festivalens avslutande akt. När Navid Modiri & Gudarna äntrade scenen blev alla tokglada och började hoppa och dansa. Inte så konstigt då det var underbar energi som spreds från scenen. Nu var det fest och dans igen på apslätten och bandet levererade den ena charmiga låten efter den andra. Ett skönt sätt att avsluta nationaldagen på.

http://www.myspace.com/navidochgudarna

Kommentarer
Postat av: Anders

Picknickfestivalen 2008!!

Festivalen går av stapeln i år igen! Gå in på www.vipafilten.se och se alla fantastiska band.

2008-05-27 @ 11:50:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback