Mr Jones Machine - Club Target 071109

lajv

I fredags var det premiär för syntklubben Club Target på Henriksberg. Vid midnatt skulle MJM ställa sig på scenen och göra en uppsluppen spelning. Stämningen på Club Target var familjär och det kändes nästan mer som en firmafest än en vanlig klubbkväll.

MJM var på gott humör och kändes avslappnade och spralliga. De körde ett ganska kort set med låtar från den senaste skivan. När det körde en av mina favoritlåtar, Vår man i Stockholm, ändrades texten till Tony från Högsbo, och hela publiken skrålade med för full hals. När det var dags för den avslutande låten Psalm till döden bjöds några vänner upp på scenen för att utgöra kör. Själv var jag en av de utvalda som stod på scenen och skrålade med. Särskilt vackert var det inte, men vi hade fruktansvärt kul.

  
Klicka för att förstora

Det kändes som en alldeles för kort spelning och jag hade gärna hört några låtar från deras förra album också. Summa summarum var det en grymt rolig och trevlig kväll på Club Targets premiär och det är bara att hoppas att det blir fler bra band att se fram mot på deras lilla scen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback